Våra tjänster

Inget jobb är för litet för oss! Garanterad kvalitet

Detta hjäper vi dig med

MOTORSERVICE

Våra duktiga tekniker erbjuder snabbt och enkelt all den service som du behöver. Vi går igenom din motor noggrant vid varje servicetillfälle, oavsett storlek på service,  och ser till att inga överraskningar dyker upp under säsongen.

Båt installationer

INSTALLATIONER

Är det dags för ny plotter eller vill du försäkra dig om enkla tilläggningar med en bogpropeller eller nytt ankarspel? Vi på NPS Marinservice ser till att installationerna görs korrekt och snyggt!

DREV & VÄXELHUSSERVICE

Se till att hålla ditt drev i toppskick och låt det inte bli som på bilden. Vi hjälper dig med det och ser till att alla komponenter fungerar som det ska!

Service

Övriga tjänster

Vi utför service och reparationer på din båt och motor där din båt finns så du slipper fundera på att köra iväg båten till en verkstad.

Vi tillämpar marknadens krav på kvalitet och använder alltid originaldelar när tillgängligt. Vi utgår från norra Stockholm med våra servicebilar och har alltid fast pris för framkörning!

Vill du behålla båtens egenskaper säsongen ut och slippa beväxtning på båtens skrov? Då passar en bottenmålning perfekt! Vi jobbar med alla typer av båtar och erbjuder ett brett val av kulörer och tillverkare.

 

Vintern och hösten kan bjuda på riktiga stormar, kolla bara förra vintern. Där blåstes många hemmabyggda tält och ställningar sönder i stormen. Vill du försäkra dig om att det inte händer dig? Då är krympplast något för dig! Det klarar de flesta väderförhållanden och är väldigt slitstarkt! Kontakta oss idag för pris och tillgänglighet!

Börjar din gelcoat bli lite matt eller börjar båten se sliten ut? Se då till att den får sig en rekond, vi utför bland annat polering, tvätt, våtslipning, polering av krom/aluminium/rostfritt och vi ser till att din båt blir som ny! Det här är en av våra mest populära tjänster bland både nya och återkommande kunder, så vänta inte då våra tider snabbt blir uppbokade.

 

Vill du att din teak på båten ska se ut som den gjorde när den var ny? Teak är ett levande material som kan hålla länge om det underhålls korrekt. Vi hjälper dig med det och ser till att den blir gyllenbrun igen.

Nu på hösten är det hög tid att ta hand om båten korrekt och det är flertalet steg som krävs för att din båt & motor ska hålla sig i bra skick till nästa säsong. Vi hjälper er med det!

Din båt är konstant utsatt för vatten vilket inte alltid är bra. En glasfiberbåt suger upp många kilo vatten per säsong och konsekvenserna av det kan vara förödande. Båten kan få sprickor och plasten kan få sjukdomen böldpest. En epoxygrundmålning är lösningen på problemet. Ditt skrov blir helt vattentätt och du väljer själv om du vill ha bottenfärg eller inte efter behandlingen. Kontakta oss för mer info och pris!

Har du fått vatten i oljan eller krökt propelleraxeln? Då är det stor sannolikhet att du behöver packa om ditt drev. Det kan du göra hos oss!

Inget jobb är för litet för oss! Tjänsterna ovan är endast ett urval av våra populäraste. Hittar du inte det du behöver hjälp med? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig!

kontakta oss för offert

Fyll i formuläret s återkommer vi med offert
Fyll i dina kontaktuppgifter

Välj de tjänster ni behöver hjälp med

Båt information

Övrig information